Yelkenli Tekne Kiralama Marmaris

Deniz üzerinde bir tatilin tadını çıkarmak istiyorsanız, Marmaris gidilecek en iyi yerdir. Tekne kiralama ile bu güzel sahili keşfetmenin birçok yolu var. Mavi tura çıkabilir, yelken açabilir veya Türkiye'nin güzel koylarından herhangi birinde teknenizde dinlenebilirsiniz.

Yıl boyunca Marmaris'te çok çeşitli yelkenli tekneler, guletler ve yatlar sunuyoruz.

Türkiye'ye bir gezi planlıyorsanız, yelken güzel kıyı şeridini ve adaları keşfetmek için harika bir yoldur. Tüm yıl boyunca Marmaris'te çok çeşitli yelkenli tekneler, guletler ve yatlar sunuyoruz. Deneyimli kaptanlarımız sizi unutulmaz bir yelken macerasına çıkarmaya hazır!

Ana yelken bölgesi Marmaris'tir.

Marmaris, Türkiye'nin en büyük tekne kiralama merkezi ve dünyanın en popüler yelken destinasyonlarından biridir. Marmaris yelken, dalış ve şnorkelle yüzme, yürüyüş ve bisiklet için harika bir yerdir.

Marmaris'in yanı sıra Güneybatı Türkiye'de, Muğla'da yelken yapmak, deneyimleyeceğiniz en iyi tatillerden biridir.

Marmaris Türkiye'nin güneybatısındaki Muğla'da ve Marmaris'te yelken yapmak, deneyimleyeceğiniz en iyi tatillerden biridir. Muğla, güzel koyları ve bu Akdeniz bölgesine dağılmış sayısız antik kalıntıları ve tarihi yerleri ile bilinir.

Muğla'da yelken yapmak için en iyi zaman Nisan'dan Ekim'e kadardır çünkü bu dönemde çok az yağışla birlikte çok sayıda sıcak gün vardır. Yılın bu döneminde yelken koşulları mükemmeldir ve güçlü rüzgarlar veya fırtınalar tarafından rahatsız edilmeden gün boyu yelken yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Marmaris Marmaris'ten Datça, Bozukkale, Palamutbükü'ne yelken açmak ve Marmaris'e geri dönmek için bir hafta yeterlidir.

Yelken açmak için en uygun zaman Mayıs ve Eylül ayları arasıdır.

Yelken sezonu Nisan'dan Ekim'e kadardır.

Hava durumu için en iyi zaman Haziran'dan Ağustos'a kadardır.

 

Bu güzergah, Marmaris'in en güzel tatil beldelerini, antik kalıntıları ve tarihi yerleri ile Güneybatı Türkiye'nin huzurlu koylarını içerir.

Bu güzergah, Marmaris'in en güzel tatil beldelerini, antik kalıntıları ve tarihi yerleri ve Güneybatı Türkiye'nin huzurlu koylarını içermektedir.

Bu yolculuğun ilk durağı, kaçırmak istemeyeceğiniz antik bir tarihe sahip şirin bir kasaba olan Datça'dır. Zamanınızı adayı keşfederek veya büyüleyici su altı dünyasına dalarak geçirebilirsiniz. Bir sonraki durak, klasik zamanlarda (MÖ 4. yüzyıl) Kral Mausolus tarafından inşa edilen Türkiye'nin en iyi korunmuş kalelerinden birini ziyaret edeceğiniz Bozukkale'dir. Palamutbükü, yerel restoranlardan taze deniz ürünlerinin veya sokak satıcılarından lezzetli karpuzun tadını çıkarırken doğal güzelliğinin tadını çıkarabileceğiniz yüzmek için başka bir harika yerdir.

 

Yelkenli Mavi Yolculuğunuza Bodrum, Göcek veya Fethiye'den de başlayabilirsiniz.

Mavi Yolculuğunuza Bodrum, Göcek veya Fethiye'den de başlayabilirsiniz. En popüler başlangıç noktası, havaalanına yakınlığı ve Türkiye'deki en iyi yelken koşullarından birini sunması nedeniyle Marmaris'tir. Ancak daha tenha bir yer arıyorsanız, yolculuğunuza Bodrum, Göcek veya Fethiye'den başlayabilirsiniz.

Marmaris'te tekne kiralamak Güneybatı Türkiye'nin güzel kıyılarını keşfetmek için harika bir yoldur.

Marmaris'te tekne kiralamak bu bölgeyi keşfetmek için mükemmel bir yoldur. Akdeniz kıyıları veya Yunan adaları kadar popüler olmasa da, zaman ayırmaya değer. Kristal berraklığındaki sular ve güzel manzaralar sonsuza kadar kalmak istemenize neden olacak!

Yelkenli Tekne Kiralama Marmaris

Bir aile tatili arıyorsanız veya sadece arkadaşlarınızla suda biraz zaman geçirmek istiyorsanız, Marmaris'te bir yelkenli tekne kiralama mükemmel bir seçimdir. Her zaman çok çeşitli teknelerimiz mevcuttur ve ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyan bir tekne seçmenize yardımcı olabiliriz. Profesyonel personelimiz her şeyin yolunda gittiğinden ve seyahatiniz sırasında eğlenmekten başka bir şey yapmadığınızdan emin olacaktır!