Türkiye Kaş Yelkenli Tekne Kiralama

Kaş, Türkiye'nin güneybatısında, Ege kıyısında yer alan bir kasabadır. Rahat yaşam tarzı ve dost canlısı insanlarıyla bilinir. Kaş'ta antik çağlardan beri yerleşim vardır. Kaydedilen ilk gemi enkazı 1225 yılında olmuştur! Bu, Türkiye'ye yelken açmanın Akdeniz'deki en muhteşem kıyı şeritlerinden bazılarının yakınında yelken açmak anlamına geldiği anlamına gelir.

Kaş, eski bir tarihe sahip bir Türk kasabasıdır. Turkuaz Sahili olarak adlandırılır ve rahat yaşam tarzı ve dost canlısı insanlarıyla bilinir.

Kaş, eski bir tarihe sahip bir Türk şehridir. Turkuaz Sahil olarak adlandırılır ve rahat yaşam tarzı ve dost canlısı insanlarıyla bilinir. Kaş, yüzme, dalış ve rüzgar sörfü gibi diğer su sporlarının keyfini çıkarabileceğiniz popüler bir turizm merkezidir.

Kaş Yat kiralama Kaş, bölgeyi keşfetmenizi ve kendi özel yatınızla tenha koyları bulmanızı sağlar. Bu koylara karayolu ile erişilemez ve sadece deniz yoluyla ulaşılabilir.

Akdeniz'in turkuaz mavisi suları ve birçok koy, körfez ve adası Türkiye'de yelken için mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Kaş Yat Kiralama Kaş ile bölgeyi kendi özel yatınızla keşfedebilecek, karayoluyla erişilemeyen tenha koyları bulabileceksiniz. Bu koylar yüzmek veya sadece bir kitap veya bir kadeh şarap ile güneşin altında dinlenmek için mükemmeldir.

Türkiye'ye yelken açmak, Akdeniz'in en muhteşem kıyı şeritlerinden bazılarına yelken açmak anlamına gelir. Türkiye 5.000 yıllık bir denizcilik geleneğine sahiptir. Kayda geçen ilk gemi enkazı 1225 yılında olmuştur!

Türkiye 5.000 yıllık bir denizcilik geleneğine sahiptir. Kayıtlara geçen ilk gemi kazası 1225 yılında meydana gelmiştir! Türkiye'nin kıyı şeridi diğer Akdeniz ülkeleri kadar uzun olmasa da, bazı güzel kıyı şeritlerine ve birçok küçük adaya sahiptir. Daha ne olsun? Türkiye muhteşem kıyı şeridiyle tanınır, bu yüzden birçok insan tatilleri için Türkiye Kaş Yelkenli Tekne Kiralama rezervasyonu yaptırmayı tercih ediyor.

Yachting Turkey herkes için bir şeyler sunan bir tatil sunuyor: yüzme, şnorkelle yüzme, gezi veya sadece güvertede biraz içki, iyi yemek ve iyi arkadaşlarla dinlenmek.

Türkiye'nin sunabileceği çok şey var:

* Yüzebileceğiniz, şnorkelle dalabileceğiniz ya da güvertede bir şeyler içerek, iyi yemek yiyerek ve iyi arkadaşlarla dinlenebileceğiniz kumlu plajları ve kayalık koylarıyla güzel bir sahil şeridi.

* Bir zamanlar Antik Dünyanın Yedi Harikasından biri olan ve şimdi UNESCO dünya mirası listesinde yer alan Efes'teki Artemis Tapınağı gibi antik kalıntılar.

* İstanbul ve İzmir'in tarihi şehirleri zarif camilere (ve çarşılara), tarih açısından zengin anıtlarla dolu parklara ve Anadolu uygarlıklarından binlerce yıl öncesine (ve daha fazlasına) ait eserlerle dolu müzelere sahiptir.

Kaş'tan yelken açmak, batık şehri ile bilinen Kekova da dahil olmak üzere birçok adaya kolay erişim anlamına gelir. Aynı adı taşıyan bir Likya uygarlığı, bir depremin şehrin kısmen batmasına neden olduğu MS 300 yılına kadar burada varlığını sürdürmüştür!

Kekova Türkiye'de bir adadır ve batık şehri ile tanınmaktadır. Batık şehir Likya uygarlığı tarafından inşa edilmiş ve MS 300 yılında bir depremle yıkılmıştır.

Kaş yelkenli tekne kiralama, dünyanın mümkün olan en iyi mutfağından bazılarının tadını çıkarmak anlamına gelir. Yöresel spesiyaliteler arasında acı biberle kızartılmış istiridye, domates soslu taze balık ve baharatlı "sarma" (asma yaprağı dolması) yer almaktadır.

* Acı biber ile kızartılmış istiridye

* Domates soslu taze balık

* Baharatlı "sarma" (asma yaprağı dolması)

Türkiye Kaş Yelkenli Tekne Kiralama

Yelken sezonu Nisan ayında başlar ve Ekim ayının sonunda sona erer. Kalabalıktan kaçınmak istiyorsanız, Türkiye'yi Mayıs ve Eylül ayları arasında ziyaret etmeyi düşünün.

Tamam, şimdi blog yazınızı yazmaya başlayalım!