Türkiye Kaş Tekne Kiralama

Kaş, Türkiye'nin güneyinde Akdeniz bölgesinde, Antalya'ya yaklaşık 120 kilometre uzaklıkta ve Yunan adası Meis'in yanında yer alan bir kasabadır. Yaklaşık 4500 kişilik nüfusu ile Türkiye'nin en küçük kasabalarından biridir. Kaş ilk olarak MÖ 3000 yılında Giritliler tarafından kurulmuş ve daha sonra Bitinya'nın bir parçası olmadan önce Pamfilya'ya dahil olan Likya'nın bir parçası olmuştur. Bu dönemde Myriandrus olarak biliniyordu, ancak MS 1. yüzyılda Roma tarafından ele geçirildiğinde, o dönemde hangi tarihçiyi okuduğunuza bağlı olarak Karya veya Karyanda olarak adlandırıldı.

 

Kaş, Türkiye'nin güneyinde Akdeniz bölgesinde, Antalya'ya yaklaşık 120 kilometre uzaklıkta ve Yunan adası Meis'in yanında bir kasabadır.

Kaş, Türkiye'nin güneyinde Akdeniz bölgesinde, Antalya'ya yaklaşık 120 kilometre uzaklıkta ve Yunan adası Meis'in yanında yer alan bir kasabadır.

Kaş, harika plajları, beyaz kumu ve berrak suyu sayesinde turistler için popüler bir destinasyondur.

 

Akdeniz kıyılarındaki ünlü mavi yolculuk yatları gullet olarak adlandırılır ve Kaş'ta çalıştığımız en iyi çalışan charterlar arasındadır.

Akdeniz kıyılarındaki ünlü mavi yolculuk yatları gulet olarak adlandırılır ve Kaş'ta çalıştığımız en iyi çalışan charterlar arasındadır. Guletler konforlu, dengeli ve uygun fiyatlıdır. Gulet, başka hiçbir şey için endişelenmeden tatilinin tadını çıkarmak isteyenler için harika bir seçimdir. Ayrıca bu teknelerden bölgenin inanılmaz manzarasını izleyebilir, tarih ve kültürünü aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte keşfedebilirsiniz!

 

Tüplü dalış, tüm dünyada birçok dalgıç tarafından sevilen Akdeniz de dahil olmak üzere birçok farklı sualtı dünyasını keşfetmenizi sağlayan dünyaca ünlü bir spordur.

Tüplü dalış, tüm dünyada birçok dalgıç tarafından sevilen Akdeniz de dahil olmak üzere birçok farklı su altı dünyasını keşfetmenizi sağlayan dünyaca ünlü bir spordur.

 

Firmamız yıl boyunca Türkiye, Yunanistan ve Hırvatistan'da birinci sınıf Kaş tekne kiralama hizmetleri sunmaktadır.

Şirketimiz yıl boyunca Türkiye, Yunanistan ve Hırvatistan'da birinci sınıf Kaş tekne kiralama hizmetleri sunmaktadır. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli teknelerimiz var ve bunlar katamaranlardan motor yatlara ve guletlere kadar uzanıyor. Tekne filomuz, klima, TV setleri, uydu TV, DVD oynatıcılar vb. dahil olmak üzere tüm modern olanaklarla tam donanımlı yatlardan oluşmaktadır. Amacımız, lüks Kaş tekne kiralamalarımızda size unutulmaz bir deneyim yaşatmaktır. Sizin için her şeyi uygun bir fiyata halledebileceğimizden, seyahatiniz için herhangi bir düzenleme yapma konusunda endişelenmenize gerek yok!

 

Akdeniz Akdeniz'in berrak mavi suları unutulmaz bir yelken deneyimi sunar ve bu sektörde onlarca yıllık deneyime sahip olan özel ekibimiz, aralarından seçim yapabileceğiniz yalnızca en iyi lüks tekneleri seçmiştir.

Akdeniz, Atlas Okyanusu'na bağlı, Akdeniz Havzası ile çevrili ve neredeyse tamamen karayla çevrili bir denizdir: Kuzeyde Güney Avrupa ve Anadolu, güneyde Kuzey Afrika ve doğuda Levant. Akdeniz, 2½ milyon kilometrekarelik (yaklaşık 990 bin mil) bir alanı ya da Dünya'nın su yüzeyinin yüzde 4'ünü kaplamaktadır. 'Akdeniz' kelimesi Yunanca'dan (mediterranea) gelir ve "karalar arası" veya "iç deniz" anlamına gelir.

 

Kalkan olarak da yazılan muhteşem Kaş şehri, Türkiye'nin Türk Rivierası'ndaki liman kenti Kalkan'a 9 km uzaklıkta, 4500 kişilik küçük bir nüfusa sahip bir tepenin üzerinde yer almaktadır.

Kaş, Türkiye'nin güneyinde Akdeniz bölgesinde, Antalya'ya yaklaşık 120 kilometre uzaklıkta ve Yunan adası Meis'in yanında bir kasabadır. Akdeniz kıyısındaki ünlü mavi yolculuk yatlarına gulet denir ve Kaş'ta birlikte çalıştığımız en iyi çalışan kiralamalar arasındadır.

Kalkan olarak da yazılan muhteşem Kaş şehri, Türkiye'nin Türk Rivierası'ndaki liman kenti Kalkan'a 9 km uzaklıkta, 4500 kişilik küçük bir nüfusa sahip bir tepenin üzerinde yer almaktadır. Lüks otelleri ve güzel manzarasıyla, antik yerleri keşfetmenin yanı sıra plajlarda dinlenmeyi veya bu bölgeyi çevreleyen çam ormanlarındaki yürüyüş parkurları gibi doğa atraksiyonlarını keşfetmeyi seven ziyaretçiler için giderek daha popüler bir turizm merkezi haline gelmiştir.

 

Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte tatilinizin tadını daha önce hiç olmadığı kadar çıkarmak için Akdeniz'de yat kiralarken yapabileceğiniz çok daha fazla şey var.

Akdeniz'de bir yat kiraladığınızda, aileniz ve arkadaşlarınızla tatilinizin tadını çıkarmak için yapabileceğiniz her zamankinden çok daha fazla şey var.

  • Akdeniz'in güzel manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.
  • Teknede wakeboard, tubing gibi su sporlarının keyfini çıkarabilir veya başkalarının eğlenmesini izlerken güvertede bir içkiyle rahatlayabilirsiniz!
  • Gemideki bir şef tarafından hazırlanan yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz, böylece vejetaryenlik veya glüten intoleransı gibi diyet kısıtlamaları nedeniyle yemek hazırlayamayan arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle seyahat ederken yemek pişirme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz; birçok insan yurtdışına seyahat ederken organik gıda seçeneklerine erişmekten de hoşlanır, bu nedenle Türkiye'de lüks bir yatta bir sonraki tatiliniz için ne tür seçeneklerin mevcut olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun!
  • Yatlarımıza gelen herkesin tarih ve kültürle dolu bu güzel ülkeyi keşfederken harika vakit geçirmesini istediğimizden, Türkiye'nin dört bir yanındaki şarap imalathanelerinde şarap tadımı etkinliklerinin ve tarım ilacı kullanılmadan yerel olarak yetiştirilen malzemelerin kullanıldığı yerel mutfağın tadını çıkarın!

 

Kaş çok popüler bir turizm merkezidir ve Türkiye'nin güneybatı kıyısında, Antalya ve Fethiye yakınlarında yer almaktadır.

Kaş çok popüler bir turizm merkezidir ve Türkiye'nin güneybatı kıyısında, Antalya ve Fethiye yakınlarında yer almaktadır.

Türkiye'nin güneyinde Akdeniz bölgesinde, Antalya'ya yaklaşık 120 kilometre uzaklıkta ve Yunan adası Meis'in yanında bir kasabadır.

 

Türkiye Kaş Tekne Kiralama

Yat kiralama sektöründe onlarca yıllık deneyime sahip olan özel ekibimiz, aralarından seçim yapabileceğiniz yalnızca en iyi lüks tekneleri seçmiştir. Yıl boyunca Türkiye, Yunanistan ve Hırvatistan'da birinci sınıf Kaş tekne kiralama hizmetleri sunuyoruz.