Mavi Tur Tekne Kiralama Marmaris

Marmaris Mavi Yolculuk Tekne Kiralama, dünyanın en güzel sahillerini keşfetmenin en iyi yoludur. Marmaris'ten dört farklı gulet türü arasından seçim yapabilirsiniz: Marmaris Mavi Yolculuk Tekne Kiralama Guleti, Ayçiçeği Guleti, Yat Florya ve Gulet Katamaran. Bu teknelerin her biri, ister iki ister on kişilik olsun, tatilinizi olabildiğince konforlu hale getirmek için tasarlanmıştır; doğal ortamlarında oynayan yunusları izlemekten, zaman başladığından beri insanlar tarafından dokunulmamış plajları keşfetmeye kadar, bu tür bir tatil size sonsuza dek sürecek anılar verecektir!

 

Marmaris mavi yolculuk tekne kiralamanızın ilk günü Marmaris limanından ayrıldığınız anda başlayacaktır,

Marmaris mavi yolculuk tekne kiralamanızın ilk günü Marmaris limanından ayrıldığınız anda başlayacaktır. Kısa sürede doğal manzaranın güzelliğinin tadını çıkarabileceksiniz. Marmaris'in en güzel yerlerini bu gün görebilir ve ardından akşam karanlığında evinize geri dönebilirsiniz.

 

İkinci ve üçüncü günlerde, güzel Gökova Körfezi'nde yelken açtınız, guletleriniz

İkinci ve üçüncü günlerde güzel Gökova Körfezi'nde yelken açtınız, guletleriniz Gökova ve Bodrum adalarının yanından geçti. Gökova ve Bodrum'un güzel koylarını görebildiniz.

 

Marmaris Mavi Yolculuk Tekne Kiralamanızın dördüncü gününde Çökertme ve Kleopatra Koyu'ndan geçerek

Marmaris Mavi Yolculuk Tekne Kiralamanızın dördüncü gününde Çökertme ve Kleopatra Koyu'ndan geçiyoruz.

Çökertme Türkiye'nin en güzel yeri, Kleopatra Koyu ise dünyanın en güzel yeridir.

Bu iki yer o kadar çarpıcı ki farklı bir galaksiye aitler. Hiçbir haritada ya da kürede bulunmuyorlar. Dünyada yoklar ama başka bir yerde varlar; Tanrı'nın yanı sıra meleklerin de yaşadığı cennette varlar!

 

Mavi Yolculuk Tekne Kiralama Marmaris sırasında beşinci günde nihayet Kekova Adası'na ulaşacaksınız. Bir gün sonra

Kekova Adası sadece 70 kişilik nüfusa sahip küçük bir adadır. Ada, MÖ 5. yüzyılda Likyalılar tarafından inşa edilen batık kentiyle ünlüdür. Kekova Adası'ndaki Batık Şehir veya Simena antik kentinin su altı kalıntılarının Yunanistan ve Anadolu arasındaki ticaret için önemli bir merkez olduğu düşünülmektedir ve 1988'den beri UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer almaktadır.

Mavi Yolculuk Tekne Kiralama Marmaris'teki beşinci gün boyunca nihayet Kekova Adası'na ulaşacaksınız. Bir gün sonra, bir sonraki varış noktanıza gitmeden önce bu eşsiz yerin tüm bölümlerini ziyaret etmek ve kristal berraklığındaki sularında yüzmek için zamanınız olacak: Fethiye

 

Mavi Yolculuk Tekne Kiralama Marmaris gezinizin son gününde Marmaris'e geri dönüyoruz. Eğer hissetmek istiyorsanız

Deniz esintisini hissetmek ve seyahatinizde birçok farklı yer görmek istiyorsanız, Mavi Yolculuk Tekne Kiralama denizin tadını çıkarmak için harika bir yoldur. Türkiye'nin en güzel yerlerinden bazılarını ziyaret edebileceksiniz.

Mavi Yolculuk Tekne Kiralama bizim en sevdiğimiz gezilerden biri çünkü tüm bunların tadını çıkarabiliyoruz!

 

Bizimle bir Mavi Yolculuk Tekne Kiralama Marmaris tatili rezervasyonu yaptığınızda, en iyi fiyatı ve hizmeti almanız garanti edilir.

Bizimle bir Mavi Yolculuk Tekne Kiralama Marmaris tatili rezervasyonu yaptığınızda, en iyi fiyatı ve hizmeti alacağınız garanti edilir. En iyi fiyatı garanti ediyoruz; ayrıca seyahatiniz sırasında soruları yanıtlamak ve sorunları çözmek için bir temsilcinin günün 24 saati hazır olacağını garanti ediyoruz. Marmaris, Türkiye'deki en büyük ve en deneyimli şirketiz, bu nedenle insanların tatillerini planlamalarına yardımcı olma konusunda yılların deneyimine sahibiz. Web sitemizde, hem ilk kez gelen ziyaretçilerin hem de sürekli müşterilerin kendileri için mükemmel bir güzergah seçmelerine yardımcı olabilecek birçok harika bilgi bulunmaktadır.

 

Mavi Tur Tekne Kiralama Marmaris

Marmaris Mavi Yolculuk Tekne Kiralama, Türkiye'nin güzel sularını ve adalarını uygun bir fiyata deneyimlemenin harika bir yoludur. Bu gezi, birlikte keşfetmek isteyen arkadaş grupları veya ailelerin yanı sıra romantik bir kaçamak arayan çiftler için de mükemmeldir. Kendi Mavi Yolculuk Tekne Kiralama tatilinizi planlamanıza yardımcı olabilmemiz için bugün bize ulaşın!