Marmaris Tekne Turu Tavsiye

Marmaris tekne turu ile daha fazlasını keşfedebilirsiniz. Marmaris tekne turu ile Gökova Körfezi, Sedir Adası (Cedreae), Akvaryum Koyu, Kleopatra Adası, Dalyan Nehri ve İztuzu Plajı'na günübirlik bir gezi yapabilirsiniz. Tüm bu yerler Marmaris Tekne Turu sırasında ziyaret edilebilir.

 

Marmaris sadece plajlar, güneş ve çok sayıda aktivite değil, aynı zamanda etrafınızda çok fazla tarih olmasıyla da ilgilidir.

Marmaris sadece plajlar, güneş ve çok sayıda aktiviteden ibaret değil, aynı zamanda etrafınızda çok fazla tarih olmasıyla da ilgilidir. Marmaris, MÖ 5. yüzyılda Likyalılar tarafından Gökova Nehri'nin güney kıyısında kurulmuştur. Antik kente "iyi şehir" anlamına geldiği için "Marmaris" adı verilmiştir.

Antalya'nın inşasından sonra Marmaris'in önemi azalmış, yakın zamana kadar önemli bir turizm merkezi olarak yeniden popüler hale gelmiştir. Bu antik kentin geçmiş ihtişamını ve tarihini bize hatırlatan birçok anıt var:

  • Likya Mezarı (Hedifek Paşa) Türkiye'deki en önemli Likya sit alanlarından biridir. Erdemli Plajı'na hakim bir tepenin üzerinde yer alan Helenistik döneme ait M.Ö. 2. yüzyıldan kalma kaya mezarının içinde M.Ö. 200-100 yıllarına tarihlenen iki heykel bulunmuş, duvarları Jason ve Argonotları dizisi de dahil olmak üzere Yunan Mitolojisinden sahnelerle işlenmiş taş lahitlerin içinde birbirini çevreleyen mitolojik yaratıkları tasvir eden kabartmalar, birbirleriyle savaşırken ata binen atlılar, birbirlerini kovalayan silah taşıyan çıplak adamlar vb. bulunmuştur.

 

Marmaris tekne turu ile Gökova Körfezi, Sedir Adası (Cedreae), Akvaryum Koyu, Kleopatra Adası, Dalyan Nehri ve İztuzu Plajı'na günübirlik gezi yapabilirsiniz. Tüm bu yerler Marmaris Tekne Turu sırasında ziyaret edilebilir.

Arkadaş grubunuz ve aile üyelerinizle Marmara Denizi'nin güzel sularında ilerlerken karadan veya denizden bazı muhteşem manzaraları görme şansına sahip olacaksınız.

Tüm turlar için ilk durak, Türkiye'nin en popüler plajlarından biri olarak kabul edilen Gökova Körfezi'dir. Bu duraktan sonra, Türkiye'nin Akdeniz kıyılarına yakın bir yerde bulunan, doğal güzelliği ve tarihi önemi nedeniyle her yıl birçok insanın ziyaret ettiği bir ada olan Cedreae'ye seyahat edeceksiniz!

 

Marmaris Tekne Turu, Marmaris'in çevresini denizden görmek isteyenler için çok sayıda keşif gezisi sunmaktadır.

Marmaris'te yeni bir deneyim arıyorsanız, sizin için bazı önerilerimiz var. Marmaris Tekne Turu, Marmaris'in çevresini denizden görmek isteyenler için sayısız seferler sunuyor. Denizi, koyları, adaları, plajları, antik kentleri görebilirsiniz... Marmaris'te bir tekne turu ile görünenden daha fazlasını keşfedeceksiniz!

 

Marmaris Tekne Turu Turistik ve turistik olmayan koylar, adalar, villa konumlu plajlar, antik kentler... Her şeyin kendine has bir doğal güzelliği var.

Marmaris Tekne Turu, Marmaris'in çevresini denizden görmek isteyenler için sayısız keşif gezisi sunuyor.

Marmaris Tekne Turu Turistik ve turistik olmayan koylar, adalar, villa konumlu plajlar, antik kentler... Her şeyin kendine has doğal güzelliği var.

 

Marmaris tekne turu ile daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

Marmaris tekne turu ile daha fazlasını keşfedebilirsiniz. Pakette ücretsiz öğle yemeği, ücretsiz içecekler (su ve çay), seyahatinizin başında ücretsiz meyve ve A / C otobüs transferleri alacaksınız. Ayrıca, teknenizden yunusları görme şansınız olacak ki bu karadan göremeyeceğiniz bir şeydir.

 

Marmaris Tekne Turu Tavsiye

Umarım bu makale size Marmaris Tekne Turu ve sunabilecekleri hakkında iyi bir fikir vermiştir. Turunuzu mümkün olan en kısa sürede rezerve etmenizi tavsiye ederim çünkü sınırlı koltuklar oldukça hızlı bir şekilde dolabilir.