Marmaris Tekne Turu Fiyatları

Marmaris, su eğlencesi için ideal bir yer haline getiren birçok tekne turuna sahiptir. Marmaris'te ailenizle veya arkadaşlarınızla bir günün tadını çıkarmak için çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz. Bu tekne turlarının en güzel yanı hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun olmalarıdır. İster sahil çevresinde hızlı bir gezi ister tüm gün sürecek bir gezi isteyin, herkes için bir şeyimiz var! İşte favori tekne turlarımızdan bazıları:

 1 Günlük Dalyan Tekne Turu

Marmaris Tekene Turu Fiyatları

Marmaris, Türkiye'nin en popüler turistik yerlerinden biridir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Şehirde harika bir plaj, canlı bir gece hayatı sahnesi ve keşfedilecek pek çok cazibe merkezi bulunmaktadır. Akdeniz'e dökülen Dalyan Nehri'nin deltasında yer alan Dalyan da dahil olmak üzere yakınlarda görülmeye değer bazı kasabalar da bulunmaktadır.

 1 Günlük Mavi Mağara Gezisi

Mavi Mağara, Akdeniz'in ortasında yer alan bir su altı mağarasıdır. Türkiye'de Marmaris ve Dalyan arasında yer alan bu doğa olayı, deniz tarafından zaman içinde oluşturulmuştur.

 1 Günlük Gökova Körfezi Akyaka Özel Tekne Turu

Marmaris'ten bu bir günlük gezi çocuklu aileler için idealdir. Otelinizin iskelesinden hareket eden özel bir tekne ile Gökova Körfezi Akyaka'ya seyahat edecek ve burada fiyata dahil olan öğle yemeği, içecekler ve transferlerin tadını çıkaracaksınız. Bu gezi, sizi çevreleyen güzel turkuaz suların manzarasının tadını çıkarırken herkesin oturup dinlenmesi için bolca alana sahip nispeten büyük bir teknede gerçekleşmektedir.

Aradığınız şey buysa yüzmek için de bolca fırsat var - sadece yakınlarda güçlü akıntılar veya dip akıntıları olmadığından emin olana kadar suya çok fazla girmediğinizden emin olun!

 1 Günlük 12 Adalar Tekne Turu

Bir Günlük 12 Adalar Tekne Turu

Marmaris Körfezi'nden hareket eden ve Marmaris'in en güzel koylarını ziyaret eden özel bir tekne turudur. Bu gezide ziyaret ettiğiniz her adada sizi bekleyen gizli hazineleri keşfedeceksiniz. Göreceğiniz yerler şunlardır: Mavi Mağara, Kelebekler Vadisi, Küçük Ada, Yeşil Koy ve çok daha fazlası! Bu tur sizi Türkiye'nin Akdeniz'deki en popüler destinasyonlarından birine götürüyor.

Gün, sizi saatlerdir bekledikleri için (trafik olmaması durumunda) adınızı zaten bilen güler yüzlü ekip üyelerimiz tarafından otelinizden veya havaalanından alınmanızla başlar. Onlar her şeyle ilgilenirler, böylece tek yapmanız gereken arkanıza yaslanıp doğa ve tarih boyunca bu muhteşem yolculuğun tadını çıkarmaktır!

 1 Günlük Antik Kaunos ve Çamur Banyosu

Eğer bir macera arıyorsanız, bu tur tam size göre! Tur Kaunos'u ve antik kalıntılarını ziyaret ederek başlıyor. Çamur banyosu etkinliğiniz için ayrılmadan önce bu kalıntıları kendi başınıza keşfetmek için zamanınız olacak. Çamur banyosuna katıldıktan sonra rehberiniz sizi Marmaris'e geri götürecek ve burada sizi istediğiniz yere (Otel veya Liman) bırakabilecektir.

Marmaris'ten Antik Kaunos'a olan mesafe arabayla yaklaşık 50 km'dir. Marmaris'ten arabayla yaklaşık bir buçuk saat sürer. Seyahat süresi, Marmaris şehir merkezindeki trafik koşullarına ve kış aylarında (Aralık - Mart) bölgedeki hava koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Paket servisi: Marmaris'ten en sevdiğiniz bir günlük turu seçin

Marmaris'ten favori bir günlük tur seçin

  • Türkiye'den bir tur seçin
  • Akdeniz'den bir tur seçin
  • Ege Denizi'nden bir tur seçin
  • Akdeniz kıyılarından bir tur seçin

Marmaris Tekne Turu Fiyatları

Marmaris'ten popüler günlük turlarımızı okumaktan keyif aldığınızı umuyoruz. Güzel çevreyi keşfetmek ve tatilinizde unutulmaz bir deneyim yaşamak için bu turlardan herhangi birini seçebilirsiniz. Size güvenli bir yolculuk dileriz!