Marmaris Günlük Tekne Kiralama

Marmaris, Türkiye'de bir tatil yapmayı düşünüyorsanız, konaklamanızdan en iyi şekilde yararlanmak isteyeceksiniz. Bunu yapmanın en iyi yollarından biri, aslında Akdeniz adı verilen bir su kütlesi olan denizde bir tekne gezintisi yapmaktır. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok tekne ve bir tekneye binmenin birçok farklı yolu vardır. Bazı insanlar yalnız seyahat etmeyi severken, diğerleri aile veya arkadaşlarıyla seyahat etmeyi tercih eder. Kaç kişi planladığınıza bağlı olarak

 

Marmaris, Türkiye'de bir tatil yapmayı düşünüyorsanız, konaklamanızdan en iyi şekilde yararlanmak isteyeceksiniz.

Marmaris, Türkiye'de bir tatil yapmayı düşünüyorsanız, konaklamanızdan en iyi şekilde yararlanmak isteyeceksiniz. Tekne turu bölgeyi görmek için harika bir yoldur ve kendi başınıza veya bir grupla yapılabilir. Tekne turu rezervasyonu için çeşitli seçenekler mevcuttur:

  • Özel kiralama - saati, tarihi ve teknedeki kişi sayısını siz seçersiniz (4-12 arası)
  • Açık tekne gezisi - bu süre boyunca çalışan tüm açık teknelere erişmenizi sağlayan bir bilet için ödeme yaparsınız (örneğin: 8am-1pm)

Seçeceğiniz yelken deneyimi türü, sizin için ne tür bir deneyimin önemli olduğuna bağlı olacaktır. Eğer mahremiyet etrafınızdaki her şeyi aynı anda görmekten daha önemliyse, o zaman özel bir kiralama ihtiyaçlarınız için daha uygun olacaktır. Bütçe bir sorunsa ve bazı yabancılarla birlikte birkaç arkadaşa sahip olmak maliyetleri bölmeyi kolaylaştırıyorsa, açık bir tekne gezisine katılmak katılan herkes için en uygun olabilir!

 

Bunu yapmanın en iyi yollarından biri, aslında Akdeniz adı verilen bir su kütlesi olan denizde bir tekne gezintisi yapmaktır.

Bunu yapmanın en iyi yollarından biri, aslında Akdeniz adı verilen bir su kütlesi olan denizde bir tekne gezintisi yapmaktır. Bu su kütlesinde seyir veya yelken için kullanılabilecek birçok farklı tekne türü vardır. Bazı insanlar yalnız seyahat etmeyi severken, diğerleri kaç kişiyle seyahat etmeyi planladığınıza ve ayrıca kıyı şeridi boyunca yelken açmak veya gezmek isteyip istemediğinize bağlı olarak aile veya arkadaşlarla seyahat etmeyi tercih eder

 

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok tekne ve tekneye binmenin birçok farklı yolu vardır.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok tekne ve bir tekneye binmenin birçok farklı yolu vardır. Büyük bir tekne, katamaran veya sürat teknesi arasında seçim yapabilirsiniz.

Bir tekne kiralayabilir veya bir tekne kiralayabilirsiniz.

İnternetten veya iskeleden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Özel tekne veya açık tekne rezervasyonu yapabilirsiniz

 

Bazı insanlar yalnız seyahat etmeyi severken bazıları aileleri ya da arkadaşlarıyla seyahat etmeyi tercih eder.

  • Ne tür bir tekne kiralayacağınıza karar verirken, yanınızda kaç kişi getirmek istediğinizi göz önünde bulundurun.
  • Yalnız seyahat ediyorsanız ve daha maceracı olmak istiyorsanız, daha küçük bir motorlu tekne kiralamak sizin için bir seçimdir.
  • Grubunuzda birkaç kişi varsa ve ıslanmaktan korkmuyorlarsa, bir sürat teknesi kiralamak hepiniz için doğru seçim olabilir.
  • Yatlar doğum günleri veya yıldönümleri gibi özel günler için mükemmel olduğundan, para sorun değilse veya birisinin yakında bir yıldönümü varsa bir yat da kiralayabilirsiniz.

 

Kaç kişi planladığınıza bağlı olarak Kaç kişiyle seyahat etmeyi planladığınıza bağlı olarak, özel bir tekne kiralama turu veya açık bir tekne gezisi rezervasyonu yaptırmayı düşünmelisiniz.

Dikkate alınması gereken ilk şey, kaç kişiyle seyahat etmek istediğinizdir. Yalnız veya küçük bir grup olarak seyahat ediyorsanız, özel bir tekne kiralamak, açık bir tekne turu rezervasyonu yapmaktan daha uygun maliyetli olacaktır. Özel turlar ayrıca, kaptan zaman ayıracağı ve gözünüze çarpan herhangi bir manzara için yavaşlayacağı için bölgeyi daha iyi görmenizi sağlar.

Daha büyük bir gezgin grubunuz varsa ve paradan tasarruf etmek istiyorsanız, açık bir tekne turu sizin için en iyi seçenek olabilir. Bunlar özel kiralamalardan daha ucuz olma eğilimindedir, ancak yine de Marmaris'in en popüler yerlerinden bazılarını keşfederken su üzerinde rahatlatıcı bir gün sunabilirler. Yüzmeye veya şnorkelle yüzmeye izin vermeyebilirler, ancak istenirse balık tutma veya kano gibi diğer aktivitelerin yanı sıra gezi ve vahşi yaşamı izleme fırsatları sunarlar.

 

Yelken mi yoksa seyir mi yapacağınıza da karar vermelisiniz.

  • Yelken genellikle bir yerden başka bir yere gitmenin en hızlı yoludur, ancak yağmur yağdığında ıslanmaktan hoşlanmıyorsanız, o zaman seyir yapmayı tercih edebilirsiniz.
  • Seyir, bir teknede olmanın kolaylığını yaşamak ve teknedeyken dinlenmeye zaman ayırmak isteyenler için harika bir seçenektir.
  • Bazı teknelerde, yolcuların varış noktalarında yürüyüş yaptıktan veya yüzdükten sonra dinlenebilmeleri ve kıyafetlerini değiştirebilmeleri için kabinler bulunmaktadır.

 

Bu iki tür gezinin avantajları arasında bölgeyi daha kısa sürede daha fazla görebilmek ve yağmur yağdığında ıslanmaktan endişe etmemek sayılabilir.

  • Bu iki tür gezinin avantajları arasında daha kısa sürede daha fazla alan görebilmek ve yağmur yağdığında ıslanmaktan endişe etmemek sayılabilir.
  • Ayrıca ada gezintilerinde daha samimi bir deneyim yaşayabilirsiniz.

 

Marmaris günlük tekne kiralama, bölgenin sunduğu her şeyi görmenin ve dağlara tırmanma konusunda endişelenmemenin en iyi yollarından biridir.

Marmaris günlük tekne kiralama ile ilgili en güzel şey, çeşitli tekneler arasından seçim yapabilmenizdir. Bu, tek başınıza veya arkadaşlarınızla ve ailenizle seyahat etmenizi sağlar. Ayrıca tercihinize bağlı olarak yelken veya seyir seçeneğiniz de vardır. Her iki gezi türü de kendine özgü avantajlar sunar, ancak kesin olan bir şey var: hangi türü seçerseniz seçin, daha kısa sürede daha fazlasını göreceksiniz ve yağmur yağdığında ıslanma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak!

Marmaris Günlük Tekne Kiralama

İster tek başınıza ister arkadaşlarınız ve ailenizle seyahat etmeyi planlayın, bir tekne kiralama turu rezervasyonu yaparak konaklamanızdan yararlanın. Türkiye'nin daha fazlasını görecek ve bunu yaparken eğleneceksiniz!