Kekova Tekne Turu Fiyatları 2023

Kekova tekne turu hem turistler hem de yerel halk için popüler bir cazibe merkezidir. Size bu güzel gölün antik kalıntılarını keşfetmenin yanı sıra doğal ortamlarında bazı deniz yaşamını görme şansı verir. İster balık görmek ister batık gemileri incelemek isteyin, Kekova Tekne Turu tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Aşağıdaki fiyat listemize göz atın!

Kekova Tekne Turu Fiyatı 2023

Kekova Tekne Turu Fiyat Listesi 2023

Kekova Tekne Turu Fiyatları çok makuldür ve internette veya otelinizde kolayca iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Kekova Tekne Turu Fiyatları 2023

Turun maliyeti, turda ne yapmak istediğinize bağlıdır.

Turun maliyeti turdaki kişi sayısına bağlıdır.

Tur maliyeti, turda ne kadar kalmak istediğinize bağlıdır.

Kekova Tekne Turu Fiyat Listesi 2023

Turların maliyeti, turda ne yapmak istediğinize bağlıdır. Örneğin, sadece Kekova Adası ve çevresini ziyaret etmek istiyorsanız, turunuz şehre gitmek ve oradaki bazı tarihi yerleri görmek istediğinizden daha ucuz olacaktır.

Benzer şekilde, turunuz iki gün (veya üç gün) yerine sadece bir gün sürerse, bu da maliyetini etkileyecektir çünkü teknenin herhangi bir hafta veya ayda çalışması için daha az günü vardır.

Son olarak, herhangi bir zamanda (örneğin kış aylarında) Türkiye'yi daha az turist ziyaret ediyorsa, o zaman fiyatlar biraz artabilir çünkü daha az insan gezileri için bu kadar yüksek fiyatlar ödemek isteyecek veya ödeyebilecektir

Turların maliyeti, turda ne yapmak istediğinize bağlıdır.

Fiyata tekne, kaptan, mürettebat ve gerekli tüm ekipman dahildir. Ayrıca bazı yiyecek ve içecekleri (su) de içerir.

Maliyet tur türüne, yolcu sayısına ve tur süresine bağlıdır.

Kekova Tekne Turu Fiyatları 2023

Umarız bu yazı, Türkiye'de Kekova Tekne Turuna çıkmanın ne kadara mal olduğunu anlamanıza yardımcı olmuştur. Fiyatlarımız veya hizmetlerimizle ilgili diğer bilgiler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bugün bizimle iletişime geçin ve bunları yanıtlamaktan memnuniyet duyarız