Kaş Özel Tekne Kiralama

Kaş, Türkiye'yi ziyaret ettiğinizde ve bu güzel sahil kasabasının çevresindeki koyları keşfetmek istediğinizde, özel bir tekne kiralamak bunu yapmanın en iyi yoludur. Başka hiçbir turistin keşfedemeyeceği özel noktaları bulmak için sizi tam olarak nereye götüreceğini bilen kendi kaptanı ve hostesi olan tam donanımlı bir yat veya gulette siz ve grubunuz için rahat olan herhangi bir hızda seyahat edebilirsiniz.

Özel bir tekne kiralayın ve Kaş, Türkiye'de tatilinizin tadını çıkarın.

Özel bir tekne kiralayın ve Kaş, Türkiye'de tatilinizin tadını çıkarın. Özel tekne kiralama, tatilinizi güzel Kaş bölgesinde geçirmenin en iyi yoludur. Özel bir tekne kiralamak, Kaş, Türkiye çevresindeki koyları keşfetmenin en iyi yoludur. Bizden özel bir tekne kiralama ile tatilinizin tadını çıkarın!

Kaş özel tekne kiralama, tatilinizi güzel Kaş bölgesinde geçirmenin en iyi yoludur.

Özel tekne kiralama, Kaş'ta tatilinizi geçirmenin en iyi yoludur. Çok sayıda koya sahip güzel bir bölge arıyorsanız, Kaş bölgesi mükemmeldir. Bu körfezleri keşfetmenin en iyi yolu özel bir tekne kiralamaktır. Özel tekne kiralama, bu muhteşem tarih ve güzellik hazinesinin tüm gizli hazinelerini bilecek bir kaptan ve hostes içerir!

Kaş, Türkiye çevresindeki koyları keşfetmek istiyorsanız, özel bir tekne kiralamak bunu yapmanın en iyi yoludur.

Kaş, Türkiye çevresindeki koyları keşfetmek istiyorsanız, özel bir tekne kiralamak bunu yapmanın en iyi yoludur. İşte teknenizde yapabileceğiniz şeylerden bazıları:

  • Yakındaki plajları ziyaret edin ve Türkiye'nin en güzel manzaralarından bazılarını görün.
  • Arkadaşlarınızla veya tek başınıza balık tutmaya gidin! Eve döndüğünüzde akşam yemeği için yemeye değer bir şeyler bile yakalayabilirsiniz.
  • Türkiye'nin en iyi dalış noktalarından birinde (Marmaris Körfezi) şnorkelle yüzme/dalış.

Kendi yatınızda arkanıza yaslanıp rahatlayabildiğinizi ve Kaş, Türkiye'deki seçkin noktaları bulmak için sizi tam olarak nereye götüreceğini bilen deneyimli bir kaptan ve hostes tarafından ikram edildiğini hayal edin.

Kendi yatınızda arkanıza yaslanıp dinlenebildiğinizi ve Kaş, Türkiye'deki seçkin noktaları bulmak için sizi tam olarak nereye götüreceğini bilen deneyimli bir kaptan ve hostes tarafından karşılandığınızı hayal edin. Günlük bir katamaran veya sürat teknesi, haftalık bir gulet veya hatta uzun süreli kiralamalar için özel bir yat kiralayabilirsiniz.

Hayatınızın seyahati için ihtiyacınız olan her şeyle tam donanımlı sürat tekneleri, yatlar ve guletler sunuyoruz.

Sürat teknelerimiz 3 metreye kadar dalgalarla başa çıkabilmektedir. Hem yeni hem de kullanılmış, ömür boyu sürecek bir yolculuk için ihtiyacınız olan her şeyle tam donanımlı geniş bir yat ve gulet yelpazesine sahibiz.

Hizmetlerimiz şunları içerir:

  • Lüks araba veya minibüs ile otelinizden / otelinize özel transferler;
  • Kendi kaptanınız ve mürettebatınız;
  • Ekipman kiralama (kayık / şnorkel ekipmanı / balıkçılık ekipmanı);
  • Rezervasyon sürecini başlatmak için bugün https://www.kasprivateboatcharter.com/bookings/ adresindeki rezervasyon sayfamızı ziyaret edin. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bizimle e-posta yoluyla veya 888-829-3122 (ücretsiz) numaralı telefondan iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kaş, Türkiye'nin en seçkin villalarından birinde konaklayın ve özel tekne kiralama rezervasyonunuzu bizimle yapın!

[Villa] özel havuzlu lüks bir villadır ve Kaş, Türkiye'nin en seçkin bölgesinde yer almaktadır. Villa, konaklamanızı daha da keyifli hale getirecek modern olanaklar ve estetik ile tasarlanmıştır. Evin her yerinde klima, Wi-Fi bağlantısı, uydu TV ve tam donanımlı bir mutfak gibi gerekli tüm olanaklarla donatılmıştır.

Kaş Özel Tekne Kiralama

Hayatınızın seyahati için ihtiyacınız olan her şeyle tam donanımlı sürat tekneleri, yatlar ve guletler sunuyoruz.