Kaş Özel Tekne Kiralama Fiyatları

Kaş Özel Tekne Kiralama Fiyatları arıyorsanız doğru yere geldiniz. Her türlü gezi ve aktivite için çok çeşitli teknelerimiz var. Özel tekne kiralama fiyatlarımız da bölgedeki diğer şirketlere kıyasla çok uygun.

Kaş Özel Tekne Kiralama Fiyatları

Kaş'taki tatiliniz için özel bir tekne kiralayabilirsiniz. Aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte şehrin güzel manzarasını, tarihini ve kültürünü görebileceksiniz.

Özel bir tekne kiralamak için ortalama fiyat saat başına 45 $ civarındadır. Fiyat, ne tür bir tekne kiralamak istediğinize bağlıdır.

Saatlik Kaş Tekne Gezileri

Fiyata neler dahildir?

  • Kumlu plajlarıyla ünlü Kaş'a tekne turu.
  • Kaptan ve mürettebat sizi oraya götürecektir.
  • İstediğiniz kadar uzağa gidebilirsiniz, ancak çoğu insan mümkün olan en uzak noktaya gider ve sonra Marmaris limanına geri döner.

Tekneye kaç kişi binebilir?

Teknede günlük maksimum kapasite 20 kişidir (yalnız veya arkadaşlarınızla / ailenizle birlikte olmanız fark etmez)

Yarım Günlük Kaş Tekne Turları

Özel tekne kiralama ile yarım günlük Kaş Tekne Turları mevcuttur. Bu, su üzerinde biraz zaman geçirmek isteyen, ancak sadece belirli bir yer yerine adanın etrafındaki çeşitli alanları görmek isteyenler için önerilen turumuzdur. Bu seçeneği dört kişiye kadar olan gruplar için öneriyoruz, çünkü herkesin çok kalabalık veya acele hissetmeden rahatlaması ve eğlenmesi için bir fırsat sunuyor.

Her gün sabah 8:00'den akşam 12:00'ye veya öğleden sonra 2:00'den akşam 6:00'ya kadar Yarım Günlük Kaş Tekne Kiralama hizmeti sunuyoruz (ayrıca gece geç saatlerde turlarımız da mevcuttur). Yalnızca bu saatlerde müsaitlik durumunu garanti etmek için kişi başı saat ücreti 75 USD'dir (veya eşdeğeri); ancak bize bundan daha erken ihtiyacınız olursa, bizi tam olarak ne zaman orada istediğinize bağlı olarak değişebilecek ek ücretler söz konusu olabilir!

Güneşin Doğuşu Tekne Gezileri

Güneşin doğuşunu görmenin en iyi yolu olan ünlü Kas Tekne Gezilerini duymuş olabilirsiniz. Kaş Gün Doğumu Turları arıyorsanız, Kaş Özel Tekne Kiralama'dan başkasına bakmayın. Kaş Gün Doğumu Tekne Turlarımızda harika fırsatlar sunuyoruz çünkü herkesin bu deneyimin tadını çıkarabilmesini istiyoruz.

Kaş Sunrise Tekne Turları, daha önce hiç tekneye binmemiş küçük çocuklu ailelerden Yunanistan'da vakit geçirmek için heyecan verici yeni bir yol arayan bekarlığa veda partilerine kadar her türlü farklı grup için mevcuttur! Personelimiz, mümkün olduğunca eğlenceli ve rahatlatıcı olması için seyahatinizi planlamanıza yardımcı olacaktır!

Tatilinizde birden fazla güzel yer görmek istiyorsanız, Yunanistan genelinde başka tur türleri de sunuyoruz!

Özel Tekne Gezileri

Tekne turları, ister dinlendirici bir şeyler ister macera arıyor olun, gününüzü geçirmek için mükemmel bir yoldur. Tekne turlarımız tamamen özelleştirilebilir ve 8 kişiye kadar, 4 kişi veya 2 kişi için kullanılabilir. Tüm özel tekneler gerekli tüm güvenlik ekipmanlarıyla donatılmıştır, böylece başka hiçbir şey için endişelenmenize gerek kalmadan güvenli bir yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz!

Kaş Özel Tekne Kiralama Fiyatları için harika bir seçimimiz var

Kaş Özel Tekne Kiralama Fiyatları için ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebileceğiniz harika bir seçimimiz var. Hala herhangi bir sorunuz varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Kaş Özel Tekne Kiralama Fiyatları

Kaş Özel Tekne Kiralama Fiyatları için harika bir seçimimiz var. Yarım gün veya tam gün için bir motorlu tekne kiralayabilir ve Türkiye'nin güzelliğini keşfetmek için bir maceraya çıkabilirsiniz. Fiyatlarımız çok uygun, bu nedenle herhangi bir sorunuz varsa lütfen [email protected] adresinden müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.