Kaş Kekova Tekne Turu

Kaş Kekova, Türkiye'nin güney kıyısında küçük bir adadır. Kristal berraklığında sularla çevrilidir ve bölgede ziyaret edebileceğiniz birkaç plaj vardır. Ayrıca sizi restoran ve mağazaların bulunduğu Kaş Kekova köyüne götürecek bir teleferik de bulunmaktadır.

Kaş Kekova'da Yapılacak Şeyler

Kaş Kekova, Türkiye'nin Akdeniz kıyısında küçük bir köydür.

Turistler, özellikle de tüplü dalış yapmaktan veya denizde yüzmekten hoşlananlar için popüler bir destinasyondur.

Kaş Kekova Tekne Turu

Kaş Kekova'ya yapılacak bir tekne turu, Antalya'nın doğal güzelliklerini görmek için harika bir yoldur. Köy, Türkiye'nin güney kıyısında, Fethiye ve Dalyan'ın yakınında yer almaktadır. UNESCO tarafından önemli bir doğal alan olarak ilan edilmiştir çünkü kekik ve lavanta gibi bazı nadir bitki türleri burada yetişmektedir. Bu bölgede yürüyüşe çıktığınızda bu bitkileri görebilir veya bu güzel yerde arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle birlikte tekne gezinizde dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz!

Kaş Kekova Tekne Turu: Teleferikle Kaş Kekova köyüne gidiş ve saat 16:00'da dönüş.

Kekova, Türkiye kıyılarında küçük bir adadır ve buraya ulaşmanın iki yolu vardır. Fethiye'den bir tekne ya da teleferik yolculuğu yapabilirsiniz. Tekne yolculuğu yaklaşık 25 dakika, teleferik ise yaklaşık 10 dakika sürmektedir. Tekne ile gitmeyi seçerseniz, Kaş Kekova köyünde bırakılacak ve saat 16:00'da (16 PM) geri alınacaksınız. Bunun yerine teleferikle Kekova Kanyonu'na çıkmayı tercih ederseniz, saat 16:00'da (16 PM) tekrar geri dönmeden önce aşağı inerken muhteşem manzaralar göreceksiniz.

Bu gezi Antalya'daki tatilinizin önemli bir parçasıdır.

Bu gezi Antalya tatilinizin önemli bir parçasıdır.

Kaş Kekova'ya tekne, teleferik veya otobüs ile gidebilirsiniz.

Bu muhteşem yeri uzaktan görmek istiyorsanız, bir taksiye binin veya kendi arabanızı kiralayın ve oraya kendiniz gidin!

Kaş Kekova Tekne Turu

Kaş Kekova Tekne Turu: Teleferikle Kaş Kekova köyüne gidiş ve saat 16:00'da dönüş.

Bu gezi Antalya'daki tatilinizin önemli bir parçasıdır.