Kaş Günlük Tekne Kiralama

2006'dan beri Kaş'ta en iyi yat kiralama, mavi yolculuk, özel gulet kiralama ve kabin kiralama hizmetlerini sunuyoruz.

Kaş günlük tekne kiralama

Kaş'ta tekne kiralamak için en iyi yerleri arıyorsanız, birçok seçenek var. Bütçenize ve tercihlerinize bağlı olarak, basit kayıklardan her türlü ekstraya sahip yüksek hızlı motorlu teknelere kadar her şeyi bulabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde dolaşmak istiyorsanız, bu büyük teknelerden birini kiralamak muhtemelen en iyi seçeneğinizdir. Bu tür bir kiralama hizmetiyle, navigasyon sistemleri ve açılır tavan gibi farklı özelliklerle donatılmış birkaç farklı model arasından seçim yapabileceksiniz.

Kiralayanlar için bir başka seçenek de Kalymnos Su Sporları Merkezi veya Sea Paddler Tours & Tours on Crete (Hersonissos'ta bulunan) gibi yerel satıcılar aracılığıyla sunulan daha küçük kanolardan veya kürek tahtalarından birini seçmektir. Bu küçük tekneler kendilerine özgü bir deneyim sunar ancak daha büyük tekneler kadar hız veya konfor sağlamazlar - ama aynı zamanda daha ucuzdurlar!

Mavi Yolculuk Kaş

Blue Voyage Eyebrow, 12 kişiye kadar misafir ağırlayabilen lüks bir yattır. Siz ve sevdikleriniz için unutulmaz bir deneyim haline getirmek için gerekli tüm olanakları sunan mimar ekibi tarafından tasarlanmıştır. 36 metre uzunluğundaki gemide, siz gemideyken her türlü ihtiyacınızı karşılayacak bir baş hostes, şef ve hostes de dahil olmak üzere 8 kişilik bir mürettebat bulunmaktadır.

Kaş Yat Kiralama

  • Yat kiralama nedir?
  • Mavi Yolculuk
  • Özel gulet kiralama
  • Kabin Kiralama
  • Neden yat kiralamalıyım?

Kiralamak, dünyanın en güzel yerlerini deneyimlemenin en iyi yoludur. Alışılmışın dışında olan ve uçak veya trenle ulaşılamayan yerleri keşfetmenizi sağlar. Ayrıca kendi hızınızın tadını çıkarabilir, popüler turistik yerler olmayan yerleri ziyaret edebilir ve doğaya karada olduğundan daha yakın olabilirsiniz. Yat kiralamanın birçok yolu vardır: ne tür bir lüks yelken deneyimi istediğinize bağlı olarak bir hafta veya birkaç aylığına.

Kaş Günübirlik Tekne Gezileri

  • Kalabalıktan kaçının ve Kaş'ı günübirlik ziyaret edin
  • Kaş'ta gezilecek en iyi yerler
  • Kaş'ı ziyaret etmek için yılın en iyi zamanları, hava nasıl?
  • Kaş'ta Aktiviteler ve Yapılacak Şeyler
  • Bazı iyi restoranlar nerede bulunur? En iyi oteller hangileridir?

Kaş Ada Gezileri

Kaş Adası'na seyahat etmenin ve bölgenin doğal güzelliğinin tadını çıkarmanın birkaç yolu vardır. En popüler yol, size doğal ortamlarında birçok farklı türde deniz yaşamını görme fırsatı veren teknedir. Şirketimiz iki tür Kaş gezisi sunmaktadır:

  • Kas Adası Gezileri: Bu tur Nisan'dan Eylül'e kadar her gün mevcuttur ve ücreti kişi başı yaklaşık 15$'dır. Bu gezi sırasında, Kaş Adası'nın en güzel plajlarından biri olan Muscle Beach'te bir dizi deniz yaşamını keşfedeceksiniz. Hatta sizinle birlikte yüzen yunusları bile görebilirsiniz! Tur yaklaşık 90 dakika sürer ve Marmaris'teki otelinizden veya apartmanınızdan gidiş-dönüş ulaşımı içerir.
  • Kaş Günlük Tekne Kiralama: Her gün eve dönmek zorunda kalmadan Kas Plajı'nda daha fazla zaman geçirmek isteyenler için altı saate kadar süren turlar sunuyoruz! Bu turlara Marmaris'teki otelinizden veya apartmanınızdan gidiş-dönüş ulaşımın yanı sıra öğle yemeği (peynirli börek) de dahildir. Bu gezide kişi başı yaklaşık 90 $ harcayacaksınız, ancak müze veya parklara giriş ücretleri gibi başka hiçbir ücret olmadığı için her kuruşuna değer (ancak onları tam olarak nereye götürmemizi istediklerine bağlı olarak bunlar gerekli olabilir). Her iki seçenek de muhteşem manzaralar eşliğinde harika deneyimler sunuyor - öyleyse bir sonraki tatilinizi planlarken neden ikisini de denemiyorsunuz?

2006'dan beri Kaş'ta en iyi yat kiralama, mavi yolculuk, özel gulet kiralama ve kabin kiralama hizmetlerini sunuyoruz.

Kaş Günlük Tekne Kiralama, 2006 yılından beri Kaş'ta en iyi yat kiralama, mavi yolculuk, özel gulet kiralama ve kabin kiralama hizmetlerini sunmaktadır.

Kaş Daily Boat Charter, 2006 yılındaki kuruluşundan bu yana hizmetlerini halka sunmaktadır. Uzman ekibimiz, birinci sınıf tekne kiralama ve gulet kiralama konusunda onlarca yıllık deneyime sahiptir. Lüks teknelerimizden birinde unutulmaz bir tatil arıyorsanız, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

Kaş Günlük Tekne Kiralama

2006'dan beri Kaş'ta en iyi yat kiralama, mavi yolculuk, özel gulet kiralama ve kabin kiralama hizmetlerini sunuyoruz.