Kaş Günlük Tekne Kiralama Fiyatları

Kaş Günlük Tekne Kiralama Fiyatları - Kaş'tan günübirlik tekne turu rezervasyonu yapmak çok kolay. Kaş'ta bir gününüzü ailenizle, arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla lüks bir yatta geçirebilirsiniz. Daha rahat bir tercihiniz varsa, çocuklarınızla birlikte bir motorlu teknenin güvertesinde de eğlenebilirsiniz.

Kaş Günlük Tekne Kiralama Fiyatları

Kiralama fiyatı çeşitli faktörlere bağlıdır. Teknenin boyutu, teknedeki kişi sayısı, seyahat süresi ve tekne tipi bunlardan sadece birkaçıdır.

Kaş Kekova'ya 1 Günlük Tekne Turları

Kekova, Türkiye'nin güneybatı kıyısında küçük bir köydür. Plajları ve mağaralarıyla ünlüdür. Köy, çok sayıda mağaza, otel ve restorana sahip Kaş kasabasına yakınlığı nedeniyle popüler bir turizm merkezi haline gelmiştir.

Kekova'nın nüfusu 1.000'in altındadır ancak yaz aylarında Avrupa'nın dört bir yanından ve ötesinden gelen turistlerin tatillerini burada geçirmesi nedeniyle bu sayı on katına kadar çıkabilmektedir.

Kaş Kalkan'a 1 Günlük Tekne Turları

Kalkan, Türkiye'nin Akdeniz kıyısında güzel bir kasabadır. Plajları, restoranları ve otelleriyle popüler bir turizm merkezidir. Tur iki durak içermektedir:

  • 5000 kişiye kadar oturabilen antik bir Yunan tiyatrosuna sahip Olympos! Burada ayrıca Herkül'e adanmış bir tapınak bulacaksınız ve doğal kaynak suyu havuzlarında yüzebilirsiniz (bu isteğe bağlıdır).
  • Patara Plajı - Bu plaj, antik Yunan kalıntılarının yanı sıra bazı şaşırtıcı kaya oluşumlarıyla çevrili olmasıyla bilinir.

Kaş Gemiler Adası'na 1 Günlük Tekne Turları

Gemiler Adası, Türkiye'nin Kaş kenti açıklarında yer alan küçük bir adadır. Plajları ve deniz ürünleri restoranlarıyla popülerdir. Ada, Kaş'tan kısa bir tekne yolculuğu mesafesindedir ve limandan özel bir tekne kiralanarak ziyaret edilebilir. Aşağıda gösterilen fiyatlar sadece bir günlük kiralamalar içindir (bu, herhangi bir gecelik konaklama hariçtir).

Aşağıda gösterilen fiyatlar kişi başıdır:

Kaş'tan günübirlik tekne turu rezervasyonu yapmak çok kolay.

Yukarıdaki bilgilerle Kaş'tan günübirlik tekne turu rezervasyonu yapmak çok kolay.

Kaş Günlük Tekne Kiralama Fiyatları

İşte bu kadar! Kaş Kekova, Kaş Kalkan ve Kaş Gemiler Adası'na günübirlik tekne turunuz için artık rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bu üç ada Kaş'ın en popüler destinasyonlarıdır. Hepsi de Kaş şehir merkezinin hemen karşısındaki koyda yer alıyor. Umarım bu yazı Türkiye'deki tatilinizi planlamanıza yardımcı olmuştur!