Kaş da Tekne Kiralama

Kaş'ta kiralamak için tekne arıyorsanız, başka yere bakmanıza gerek yok! İstinye Bay Marina'da çok sayıda farklı tipte teknemiz var. Büyük teknelerimiz ve 6 veya 2 kişi kapasiteli küçük teknelerimiz var. Hepsi bir aile gezisi veya eşinizle denizde romantik bir gün geçirmek için uygundur.

Tekneler 6 kişilik bir aile için uygundur.

  • Tekne 6 kişilik bir aile için uygundur.
  • 6 kişilik bir aile için yeterli alana sahiptir.
  • Tekne, 6 kişilik bir aileyi adanın etrafında heyecan verici bir geziye çıkarmak için tasarlanmıştır, yorulduğunuzda veya acıktığınızda ve turunuza devam etmeden önce dinlenmeniz gerektiğinde rahatlamak için zamanınız olacak!

En popüler teknemiz. Yaklaşık 5-6 kişilik küçük bir arkadaş grubu için harika.

24 metrelik Boston Whaler Outrage en popüler teknemizdir. Günü suda geçirmek isteyen küçük bir arkadaş grubu veya aile için harikadır.

Teknik Özellikler:

  • Uzunluk: 24 feet
  • Genişlik: 8 feet 6 inç (yüzme platformu dahil)
  • Derinlik: Gövde merkezinde 3 feet 4 inç

Bu tekne Yamaha 90 HP Dört Zamanlı Dıştan Takma Motor ile donatılmıştır

1-2 kişi kapasiteli küçük gezi tekneleri. Denizde romantik bir gün için mükemmeldir.

Sevdiğinizle denizde romantik bir gün mü geçirmek istiyorsunuz? 1-2 kişi kapasiteli küçük gezi teknelerimizden birini kiralama fırsatını kaçırmayın. Baş başa vakit geçirmek ve birlikte eğlenmek için mükemmel!

Bu küçük tekneler denizde romantik bir gün geçirmek için mükemmeldir. Bunları saatlik olarak kiralayabilir veya bir hafta veya daha uzun bir süre için önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kaş'ta kiralanacak çok sayıda teknemiz var!

Kaş'ta kiralık bir tekne arıyorsanız, çok sayıda seçeneğimiz mevcuttur. Dört kişiye kadar alabilen ve su üzerinde dinlenmek isteyenler için harika teknelerimiz var. Hizmetimiz her şeyi içerir - sadece buraya gelmeniz ve zamanınızın tadını çıkarmanız gerekir!

Kaş da Tekne Kiralama

Umarız Kaş'taki bir sonraki tatiliniz için mükemmel tekneyi bulursunuz. Hizmetlerimizle ilgili en iyi şey, her şeyle ilgilendiğimiz için hiçbir şey için endişelenmenize gerek olmamasıdır. Siz sadece denizde güzel bir günde arkadaşlarınızla veya ailenizle eğlenebilirsiniz!