Fethiye Kişiye Özel Tekne Turu

Fethiye kişiye özel tekne turu çocuklu aileler için uygundur. Bunu söylememizin nedeni, doğal ortamda dinlenmek isteyenler için sakin ve sessiz bir yolculuk olarak tasarlanmış olmasıdır. Bu tur gündüz iki ve gece bir seçenekten oluşmaktadır, yani tercihinize ve ruh halinize bağlı olarak birini veya her ikisini de yapabilirsiniz. Zamanınız varsa, bu kişiselleştirmenin her yönünün tadını çıkarabilmeniz için üç turu da yapmanızı öneririz

Bu Fethiye kişiselleştirilmiş tekne turumuzdur.

Ege bölgesinde daha rahat bir ulaşım şekli arıyorsanız, gün içinde iki seçenek sunuyoruz. Sakin ve sessiz bir ortamla tanışmak istiyorsanız, Fethiye kişiselleştirilmiş tekne turumuz sizin için tasarlanmıştır. Bu kişisel tur sırasında, Çıralı Plajı ve Yakaköy Plajı gibi Fethiye'nin en güzel plajlarından bazılarını ziyaret edebileceksiniz.

Bu tur sırasında, 8 kişiye kadar rahatça konaklayabilen motorlu yatımızda bir yerden diğerine ulaşımdan tüm ihtiyaçlarınızla ilgileneceğiz. Profesyonel mürettebatımız, yıllarca unutulmayacak bu deneyim sırasında her türlü ihtiyacınızın karşılandığından emin olacak!

Fethiye kişiye özel tekne turu, ailesi için sakin ve dinlendirici bir rota belirlemek isteyenler için tasarlanmıştır. Sakin ve sessiz bir ortamla tanışmak isteyen kişiler için sunduğumuz tur, gün içerisinde iki seçenekten oluşmaktadır. Eğer dolu dolu bir tur yapmak isterseniz akşam yemeğinden sonra gece yürüyüşüne de katılabilirsiniz. Bir ömür boyu hatırlayacağınız bu tekne turu ile doğanın cennetini ziyaret edebilir ve Fethiye koylarının doğal güzelliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Fethiye kişiye özel tekne turunun çocuklar için uygun olmasının bir diğer nedeni ise Ece Saray Marina adı verilen ve karada birçok oteli içinde barındıran denizin merkezinde yer almasıdır. Bu sebeple siz tekne turunuzdayken otelinizde sorunsuz bir şekilde konaklayabilirsiniz. Ece Saray Marina'da çeşitli lezzetlerde lezzetli yemekler yiyebileceğiniz birçok farklı restoran da bulunuyor. Bu restoranları akşam yemeğinden sonra veya otel odanıza dönmeden hemen önce de ziyaret edebilirsiniz çünkü gece geç saatlere kadar açıktırlar ve özellikle Türkiye'yi normalden daha fazla turistin ziyaret ettiği yaz aylarında her zaman çok sayıda müşteri gelip gider.

Fethiye kişiye özel tekne turu ile yolculuğunuza kış ve yaz aylarında hava şartlarına ve mevsimsel değişikliklere bağlı olarak saat 09:30 veya 17:00'da başlayabilirsiniz.

  • Fethiye kişiselleştirilmiş tekne turu ile yolculuğunuza kış ve yaz aylarında hava koşullarına ve mevsimsel değişikliklere bağlı olarak 09:30 veya 17:00'de başlayabilirsiniz.
  • Tur, yüzme ve şnorkel molaları da dahil olmak üzere yaklaşık 1,5 saat sürer, böylece seyahatiniz sırasında iyi bir aktivite karışımı elde edersiniz.
  • Akşam yemeğinden sonra, araba veya servis otobüsü ile otelinize dönmeden önce (konuma bağlı olarak) gün batımının eşsiz manzarasını sunan gece yürüyüşüne katılabilirsiniz.

Fethiye Kişiye Özel Tekne Turu

Çocuklar için uygun olan kişiselleştirilmiş bir tekne turu arıyorsanız, Fethiye kişiselleştirilmiş tekne turu en iyi seçenektir. Gün içinde iki seçenek ve akşam yemeğinden sonra bir gece yürüyüşü sunuyoruz. Doğanın cennetini ziyaret edebilir ve Fethiye koylarının doğal güzelliğinin tadını ailenizle birlikte sorunsuz bir şekilde çıkarabilirsiniz.