Fethiye Kelebekler Vadisi Günlük Tekne Turu

Fethiye'yi en iyi şekilde görmek istiyorsanız, Kelebekler Vadisi Günlük Tekne Turumuzdan daha iyi bir seçenek yoktur. Bu tur sizi tekne ile ünlü Kelebekler Vadisi'ne götürecek ve onu çevreleyen nefes kesici manzaranın muhteşem bir görüntüsünü gösterecektir. Kelebekler Vadisi Günlük Tekne Turumuz, tüm Türkiye'deki en güzel manzaralardan bazılarını keşfetmenizi sağlayacak! Bu turdayken Gemiler Adası, Ölüdeniz Adası gibi birçok farklı adayı ve daha fazlasını ziyaret edebileceksiniz!

Fethiye Tekne Turları

Fethiye tekne turları, Fethiye kıyılarını görmenin en popüler yoludur. Fethiye tekne turlarının en iyi yanı, konaklamaya hiç para harcamak zorunda kalmadan tatilinizin tadını çıkarabilmenizdir. Otel ya da pansiyon rezervasyonu yapmak zorunda değilsiniz ve yol boyunca kaybolma konusunda da endişelenmenize gerek yok!

Fethiye tekne turları ayrıca Kelebekler Vadisi, Kalkan ve Patara Plajı gibi Türkiye'nin batı Akdeniz kıyısındaki bazı muhteşem yerleri keşfetmenin harika bir yoludur. Yalnız ya da arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle seyahat ediyorsanız, evde kalmanın yanı sıra ne tür şeylerin mevcut olduğunu bilmeniz önemlidir, böylece günlerini şehrin (veya ülkenin) farklı bölgelerini keşfederek geçirdikten sonra birlikte akşam yemeği için dışarı çıktıklarında herkes eğlenir.

Kelebekler Vadisi Günlük Tekne Turu

Kelebekler Vadisi Günlük Tekne Turu güne başlamak için mükemmel bir yoldur. Sizi Türkiye'nin en popüler doğal cazibe merkezlerinden biri olan Kelebekler Vadisi'ne götürecek muhteşem bir tekne turuyla vahşi maviliklere doğru yol alırken Fethiye'nin koşuşturmasını geride bırakın.

Oraya vardığınızda, bir kano veya kayığa binin ve doğal ortamlarında çırpınan yüzlerce kelebeği görmeyi bekleyebileceğiniz bu güzel doğa rezervinde kürek çekin. Daha fazla macera istiyorsanız, neden isteğe bağlı bir ekstraya gitmiyorsunuz? Tekneyle veya arabayla Fethiye'ye dönmeden önce Mavi Lagün'de yüzebilirsiniz.

Ölüdeniz Tekne Turu

Ölüdeniz, Türkiye'de bir sahil beldesidir. Kasaba, Türk Rivierası'nda yer alır ve Armutalan, Tekirova ve Hisarönü köylerini içerir. Ölüdeniz popüler bir turizm merkezidir ve birçok otel ve pansiyona sahiptir.

İlçenin başlıca ekonomik faaliyetleri arasında turizm, zeytinyağı üretimi ve tarım (özellikle domates) yer almaktadır. Nüfus anadil olarak Türkçe'nin Anadolu lehçesini konuşmaktadır; ancak Yunanca veya Kürtçe konuşanların yanı sıra Fethiye Amerikan Koleji veya Fethiye Özel Dil Okulu gibi yerel okullarda iş veya eğitim amacıyla yaşayan İngilizce konuşanlar da vardır. Sahil kasabası ayrıca MÖ 2. yüzyıldan kalma Alara köyü yakınlarındaki Likya kaya mezarları da dahil olmak üzere antik çağlardan kalma birçok arkeolojik alana sahiptir ve kalıntılar bugün hala görülebilmektedir!

12 Adalar Tekne Turu

Eğer 12 adayı görmekle ilgileniyorsanız, bu tur tam size göre. Bu rotada başka tekne olmadığı için kalabalıktan kaçınmak istiyorsanız harika bir seçenektir. Tekne Fethiye'den sabah 9:30'da kalkıyor ve öğleden sonra 4'te (aynı gün) geri dönüyor. Pazartesi veya Cuma günü giderseniz, dönüş saatiniz trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafik koşulları nedeniyle öğleden sonra 4 yerine 5 olacaktır.

Tura limandan uzakta öğle yemeği ve su dahildir.

Gemiler Adası Gün Batımı Turu

Saat 15:00'te hareket eden tur, gezmeye doyduktan sonra güneşin altında birkaç saat geçirmek için rahatlatıcı bir yoldur. Tekne sizi Gemiler Adası'na götürecek ve burada Fethiye'ye dönmeden önce dinlenmek ve yüzmek için zamanınız olacak.

Ne giymeliyim? İsterseniz mayo veya hafif giysiler giyebilirsiniz, ancak güneş gözlüklerinizi unutmayın! Ayrıca havlu ve mayo getirebilirsiniz - genellikle bu turlarda getirilirler, bu nedenle suda ıslanmaktan endişe etmiyorsanız ekstraları paketlemek konusunda çok fazla endişelenmeyin.

Ne kadar sürecek? Adanın kendisinde 45 dakika ve tekrar geri dönmeden önce limanın yakınında diğer turistleri bekleyen 15 dakika dahil olmak üzere toplam iki saat (ulaşım süresi dahil). Her yerde begonvil çiçeklerinin fotoğraflarını çekmek için bir bahane istiyorsanız, bu kesinlikle sizin için! Ayrıca, turlarından diğerlerinden farklı şeyler isteyen insanlar olabileceğini de belirtmek gerekir; herkesin önceden neye bulaştığını bildiğinden emin olun, böylece bir gün potansiyel olarak yeni arkadaşlar olabilecek yabancılarla işler gerçekten samimi hale geldiğinde kimse kendini rahatsız hissetmez... ya da yine de bu çizgide bir şey

Fethiye Çıkışlı Mavi Yolculuk Turları

Turkuaz sulardan yemyeşil yamaçlara kadar Yunan adalarının bozulmamış güzelliğini deneyimleyebilirsiniz. Yolunuz üzerinde Türkiye ve Yunanistan'ın en büyüleyici yerlerinden bazılarından geçeceksiniz.

İşte birkaç örnek:

  • Fethiye Mavi Yolculuk Turları - Fethiye'den Olympos'a 9 Günlük Mavi Yolculuk - Bu tur sizi Likya'ya doğru yol almadan önce Patmos ve Rodos'u ziyaret edeceğiniz Oniki Adalar'a götürür. Tekneniz Ölüdeniz (Pamukkale olarak da bilinir) Plajı'nda yolculuğunu sonlandırmadan önce Kaş ve Kalkan'da durur.* Göcek Mavi Yolculuk A Kabin Yat Turu - Bu gezi, şnorkelli yüzme veya dalış için Patara Plajı'na devam etmeden önce Kaş ve Antalya'nın ünlü Likya Mezarlarını ziyaret ederek başlar.* Perge Mavi Yolculuk Gaseki* Kekova Mavi Yolculuk B Kabin Yat Turu

Fethiye Ölüdeniz Mavi Yolculuk A veya B Kabin Yat

Fethiye Ölüdeniz Mavi Yolculuk A veya B Kabin Yat saat 13.00'te kalkmaktadır ve maksimum 6 yolcu kapasitelidir. Yat maksimum 7 knot hıza ve 8 saatlik bir seyir menziline sahiptir.

Göcek Mavi Yolculuk A Kabin Yat Turu

  • Göcek Mavi Yolculuk A Kabin Yat Turu, öğle yemeği, alkolsüz içecekler ve su içeren 3 saatlik bir günlük gezidir. Tur Fethiye'den sabah 8:00'de kalkıyor, öğlen 12:30'da geri dönüyor. Bu, sizi Göcek Körfezi ve Kalkan'da bulunan Kelebekler Vadisi çevresindeki en güzel plajlardan bazılarına götüren bir teknede dinlenirken Türkiye'nin güzel sahil şeridini keşfetmenin güzel bir yoludur. Zaman zaman yunusların zıpladığını göreceksiniz! Türkiye'deki tatiliniz için daha maceralı bir şeyler istiyorsanız Mavi Mağara turları da mevcut!

Fethiye'den Olympos'a 9 Günlük Yatla Mavi Yolculuk

Bu, Akdeniz'deki en üst düzey yatçılık deneyimidir. Fethiye'den Olympos'a 9 günlük bir yat gezisi ve arada günlük geziler. Gemide kahvaltı ve öğle yemeğinin yanı sıra liman ve gemi arasındaki tüm transferleri içeren bu lüks tur için bir kabinli yat ve bir katamaran birleştirilmiştir. Bu, tatillerinde rahatlamak isteyen, ancak yine de yol boyunca bazı önemli noktaları görmek isteyenler için harika bir seçenektir!

En uygun fiyatlar için turunuz başlamadan en az 24 saat önce online rezervasyon yapın. Bu Fethiye kelebekler vadisi günlük tekne turu için anında onay alın.

  • En iyi fiyatlar için turunuzun başlamasından en az 24 saat önce online rezervasyon yapın. Bu Fethiye kelebekler vadisi günlük tekne turu için anında onay alın.

Fethiye Kelebekler Vadisi Günlük Tekne Turu

Fethiye Kelebekler Vadisi günübirlik tekne turlarımızı okumaktan keyif aldığınızı umuyoruz. Bu tura rezervasyon yaptırmak için buraya tıklayın.