Fethiye Günlük Tekne Turu Tavsiye

Fethiye günlük tekne turu, bu bölgeyi ziyaret ederken mutlaka yapılması gereken bir şeydir. Bu gezi sizi Türkiye kıyılarındaki en güzel plajlara götürür ve Yalı, Kelebekler Vadisi ve Belcekız'da durakları içerir. Mavi Göl kadar kalabalık olmasa da, Kelebekler Vadisi görülecek çok şeyle daha sakin bir alternatif sunuyor. Tekne ayrıca Kelebekler Vadisi ve Belcekız'daki en iyi noktalardan bazılarını geçtikten sonra, ekipmanınız varsa (veya turunuzda varsa) harika şnorkelli yüzme veya tüplü dalış için açık sulara geri dönmeden önce yol alır.

Fethiye Günübirlik Tekne Turu Tavsiye Edilir

Fethiye'den günlük tekne turu, bölgeyi, Fethiye Kalesi'ni ve Mavi Lagün'ü görmek için harika bir yoldur. Tekne turu yaklaşık 3 saat sürmekte ve bölgedeki adaların çoğunu ziyaret etmektedir. Türkiye'nin bu güzel bölgesine giriş yapmanın ucuz bir yoludur.

Tekne sabah 9:30'da kalkıyor, adalardan birinde bir restoranda öğle yemeği için duruyor ve ardından başladığı yerden farklı bir plajda akşam 5 civarında bitiyor. Bu özel günde, Russell Crowe'un başrolünü oynadığı The Water Diviner (2014) da dahil olmak üzere birçok filmde yer alan Küçük Venedik'te durduk! Çok güzel bir yerdi!

Bu geziyi yapan çok sayıda tekne var ama bizimki özeldi ve gemide sadece 15 kişi vardı, bu da bazı turlarda olduğu gibi yüzlerce veya binlerce kişiden biri olmanızdan çok daha samimi hale getirdi!

Fethiye Günübirlik Tekne Turu Önerilir

Fethiye Günlük Tekne Turu, sahili görmek ve adalara ulaşmak için harika bir yoldur. Paranızın karşılığını fazlasıyla verir, eğlencelidir ve bir ya da iki saatliğine Fethiye'nin dışına çıkarsınız!

Fethiye'deyseniz tekne turuna katılmalısınız. Sahili başka bir perspektiften görmek için bir veya iki saatliğine tekneye binebilirsiniz. Tekneler Fethiye ile Patara ve Chrysa da dahil olmak üzere çevredeki bazı adalar arasında gidip gelmektedir, bu nedenle şehirde kalıyorsanız, bu kendi şartlarınızla dışarı çıkmanızı da kolaylaştırır!

Tekne turu bu rota üzerindeki tüm durakları kapsamaktadır: Patara Plajı (Türkiye'nin en iyi plajlarından biri), Patara Adası'ndaki Kale (Büyük İskender tarafından yaptırılmıştır), Patara sahil köy meydanındaki Apollon Tapınağı ve gelgitte Ayazma Beach Resort'un hemen önündeki St Nicholas Kilisesi) - Aya Hotel & Spa Resort - Green Valley Hotel & Spa Resorts - Türkler Köyü (Fethiyespor Beach Club Resort & Spa'nın güzel panoramik manzarasına sahip).

Fethiye Günlük Tekne Turu Tavsiye

Fethiye Günübirlik Tekne Turu Önerileri