Bodrum Günlük Tekne Turu

Bodrum, Türkiye'nin en çarpıcı yerlerinden biridir. Şehir, Ege Denizi'ne yakın bir yarımada üzerinde yer alır ve tepeler, ormanlar ve dağlarla çevrilidir. Bodrum, kristal berraklığındaki sularda yüzmek için mükemmel olan birçok güzel plaja, koya ve koya sahiptir. Halikarnas ve Aziz Petrus Kalesi gibi kalıntılar da dahil olmak üzere Bodrum'da keşfedilecek birçok yer var. Bu yerleri ziyaret etmek istiyorsanız, yürüyerek ulaşılabilecek kadar yakın olmadıkları için bölgede bir tekne turu yapmanızı öneririz!

Yarım Günlük Günlük Tekne Turu

  • Kalkış saati: 10:00
  • Dönüş saati: 16:00
  • Yolculuk süresi: 8 saat (yaklaşık)
  • Gezinin fiyatı kişi başı $ veya 12 yaşın altındaki çocuklar için $'dır.

Ne giymeli - Rahat kıyafetler, şapka ve varsa su ayakkabısı. Tekne gezisi sahilde gerçekleşir, ancak Yunan adalarına biraz yürüyüş ve merdiven çıkmayı içeren geziler de vardır, bu nedenle ayaklarınızı kuru ve rahat tutacak bir şeyler getirmeyi düşünün!

Ne getirmeli - Atıştırmalıklar/öğle yemeği vs., güneş kremi, güneş gözlüğü/şapka

Tam Gün Günlük Tekne Turu

Tam günlük tur, yarım günlük ve gün batımı turlarının bir kombinasyonudur. Yarım günlük turla aynı durakları ve Bodrum'un eski kentindeki Osmanlı döneminden kalma bir kale olan Bodrum Kalesi'ni ziyareti içerir.

Yarım günlük turdakinden daha fazla plaj görmenin yanı sıra, dilerseniz ek plaj süresi için de zamanınız olacaktır (ek ücret alınmaz).

Gün Batımı Günlük Tekne Turu

Gün batımı tekne turu, saat 12:30'da hareket eden ve iki saat süren günlük bir gezidir. Fiyat kişi başı TL'dir ve içecekler (su, şarap ve bira) dahildir. Tekne sizi Kabak Koyu'na götürecek ve burada Bodrum'un kıyı şeridi ve deniz yaşamı manzarasının tadını çıkarırken teknede dinlenebileceksiniz.

  • Ne getirmelisiniz
  • Gemide yemek yemeyi planlıyorsanız atıştırmalıklar veya öğle yemeği. Bu fiyata dahil değildir, ancak çoğu teknede sandviç ve hatta ızgara balık gibi satın alınabilecek bazı atıştırmalıklar vardır!
  • El dezenfektanı/mendili: Kapı kollarından parmaklıklara kadar her şeye dokunacaksınız, bu yüzden kendinizi temiz tutmak her zaman iyi bir uygulamadır! Eğer bu size tanıdık geliyorsa, insanlardan mikrop kapmış olabilecek herhangi bir yüzeye dokunduktan sonra tekrar kendi yüzünüze dokunmadan önce temizlemek için elinizde biraz el dezenfektanı veya mendil bulundurduğunuzdan emin olun! * Nasıl Rezervasyon Yapılır? Ziyaretinizi rezerve etmek için Pazartesi'den Cuma'ya 09:00 - 18:00 saatleri arasında numaralı telefonu arayın.

Deluxe Günlük Tekne Turu

Deluxe Günübirlik Tekne Turu, Ege Denizi'nde 2 gün, 1 gece süren lüks bir yat gezisidir. Teknede her biri özel duş ve banyo olanaklarına sahip 4 kabin bulunmaktadır. Tur, sizi Türkiye'nin en güzel adalarından bazılarına götürecek ve yerel tarih ve kültür hakkında bilgi verecek İngilizce konuşan bir rehber içerir. Yolculuğunuz sırasında atıştırmalıkların ve içeceklerin tadını çıkaracak, ayrıca kristal berraklığındaki sularda yüzmek için birçok fırsat bulacaksınız!

Türkiye'nin doğal güzelliklerinin tadını sudan çıkarmanın yanı sıra, bu deneyim başka avantajlar da sunuyor:

  • Güneşten korunma! Her gün tekne gezinize çıkmadan önce kullanabileceğiniz güneş kremi sağlıyoruz. Kendinizi zararlı UV ışınlarından korumak önemlidir; çok fazla maruz kalmak her yaştaki herkes için tehlikeli olabilir (sadece ziyaret ediyor olsanız bile).

Bodrum Günübirlik Tekne Turu

Bodrum'a mükemmel bir gezi arıyorsanız, işte burası. Güneşin tadını çıkarırken ve sevdiklerinizin fotoğraflarını çekerken antik kalıntıların güzelliğinin ve Blue Lagoon'da serinletici bir yüzmenin tadını çıkaracaksınız.

Bodrum Günlük Tekne Turu

Oops! Click Regenerate Content below to try generating this section again.