Ayvalık Tekne Turu

Ayvalık, Türkiye'de bir sahil kasabasıdır. Bazılarına sadece tekneyle ulaşılabilen güzel plajları ve adaları nedeniyle turistler arasında oldukça popülerdir. Ayvalık, tekne turları için ideal birçok ada ve koya sahiptir ve ilçe merkezinde turlar sunan birkaç şirket bulunmaktadır. Turistler tarafından oldukça rağbet gören bu adaları bir rehber eşliğinde ya da kendi başınıza tur rezervasyonu yaparak görebilirsiniz. Ayvalık'ta tekne turları genellikle ilçe merkezinden başlayıp adaların içinden geçerek İlya (İlyas), Tombak (Tombaç) ve diğer ana adalardan geçerek Cunda Adası'nın en ucuna kadar uzanıyor

 

Ayvalık, tekne turları için ideal olan birçok ada ve koya sahiptir.

Ayvalık, Türkiye'nin Balıkesir ilinin batı kesiminde yer alan bir ilçedir. Yatçılık ve balıkçılık ile ünlüdür.

Ayvalık, Bozcaada, Kızkumu plajı ve Poyraz Adası da dahil olmak üzere tekne turları için ideal birçok ada ve koya sahiptir.

 

Turistler tarafından oldukça rağbet gören bu adaları rehber eşliğinde ya da kendi başınıza tur rezervasyonu yaparak görebilirsiniz.

Turistler arasında oldukça popüler olan bu adaları bir rehber eşliğinde ya da kendi başınıza bir tur rezervasyonu yaparak görebilirsiniz. Gökova ve Bozburun adalarını ziyaret etmek isterseniz, Ayvalık'tan kalkan çok sayıdaki günlük tekne turlarından birine rezervasyon yaptırmalısınız. Ayrıca her gün saat 10:00'da bu iki nokta arasında sefer yapan bir gezi gemisine binmeyi de tercih edebilirsiniz.

Edremit Körfezi'nde seyahat ederken, güzel manzaralar izleme ve yerel mutfağın tadını çıkarma şansına sahip olacaksınız. Şanslıysanız yunuslar ve kaplumbağalar gibi ilginç vahşi yaşamı da görmeyi beklemelisiniz! Press Tab to write more...

 

Ayvalık'ta tekne turları genellikle ilçe merkezinden başlar ve İlya, Tombak ve diğer ana adalardan geçerek Cunda Adası'nın en uzak ucuna kadar adaların içinden geçer.

Ayvalık tekne turları için de oldukça popüler bir destinasyondur. Ayvalık'taki tekne turları genellikle ilçe merkezinden başlayıp adaların içinden geçerek İlya, Tombak ve diğer ana adalardan geçerek Cunda Adası'nın en ucuna kadar uzanmaktadır.

Bu aktivitenin tadını çıkarmak için en iyi zaman, tatil için buraya gelen çok sayıda turist olduğu için yaz aylarıdır (Mayıs-Ekim).

 

Tekne turları genellikle yaklaşık 3 saat sürmekte ve biletler kişi başı TL ile TL arasında değişmektedir.

Tekne turları genellikle yaklaşık 3 saat sürmektedir ve biletler kişi başı 50 TL ile 150 TL arasında değişmektedir. Biletleri internetten satın alırsanız daha ucuz, bilet almak için son dakikaya kadar beklerseniz veya grup turu yerine özel bir tekne seçerseniz daha pahalı olabilir.

Ayvalık tekne turları herkes için eğlenceli!

Tek başınıza ya da bir rehber eşliğinde tekne turu yapabilirsiniz. Tur genellikle yaklaşık üç saat sürer ve Ayvalık, Sandalçay ve Cunda adalarını kapsar.

Ayvalık Tekne Turu

Kısacası, Ayvalık tekne turları bu güzel şehirde gününüzü geçirmek için harika bir yoldur. Pek çok farklı seçenekle, herkes için bir şeyler var! Basit bir tur veya daha lüks bir özel deneyim arasından seçim yapabilirsiniz. Her iki durumda da, eğleneceğinizden ve şehrin en güzel yerlerinden bazılarını göreceğinizden emin olabilirsiniz!