Günlük
16 Kişi
Marmaris
1.Gün: MARMARİS & EKİNCİK KOYU Saat 15.30’dan bütün misafirlerimizin liman çıkış işlemleri tamamlanırsa geceyi geçirmek üzere Marmaris Limanından ayrılarak Ekincik Koyu'na hareket ediyoruz. Aksi takdirde geceyi limanda geçiriyoruz. Çıkış yapamadık diye üzülmeyin! Tatilinize çılgınca eğlenerek başlamak isterseniz Barlar Sokağı yanı başınızda!
2.Gün: Kaptanın size bir sürprizi var!... Mürettebatını güneş doğmadan uyandırdı ve siz uyurken teknemizi harekete geçirdi bile. Ekincik'ten Göcek 12 Adalar bölgesindeki Domuz Adası'na geldik. Aslında İsmi Prens Adası olan bu saklı, cennette, eskiden çok sayıda domuz olduğundan bölge halkı domuz adası olarak dilden dile dolaştırmış. Kahvaltı ve yüzme molasından sonra Cleopatra Hamamı Koyu'na gidiyoruz. Cleopatra Hamamı Koyu, çok sayıda çam ağacıyla dolu büyük bir koy ve koyu maviden kıyıya yaklaştıkça açık maviye giden bir denizi ve koyun batı kısmında bazı tarihi eserleri var. Mite göre, Cleopatra'nın Anadolu kıyılarını ziyaretlerinden birinde, yakın arkadaşları bir sıcak su kaynağı bularak ona bir hamam inşa etmeye karar verirler. Adını bu hamam kalıntılarından alan koyumuzda, öğle yemeğimizi aldıktan sonra dilerseniz yüzebilir ve gezintiye çıkabilirsiniz. 5 çayımızı ünlü ressam Bedri Rahmi Koyu'nda alıyoruz. Asıl adı Taşyaka olan bu koyda ağaçlar arasında bir kayaya yapılmış balık resmi dikkati çeker. Bu resmi 1974 yılında bir mavi yolculuk esnasında Bedri Rahmi Eyüboğlu yapmıştır. O günden beri Taşyaka, "Bedri Rahmi koyu" olarak anılır. Akşam yemeğimizi burada alıyor ve keyifli bir akşamın ardından geceyi de bu koyda geçiriyoruz.
3.Gün: Kahvaltıdan sonra Göcek Adası'na hareket ediyoruz. Göcek ’e en yakın ada olduğundan buraya Göcek Adası deniliyor. Yüzme molası ve öğle yemeğinin ardından ortak alınacak bir kararla Turunç ya da Tarzan Koyu'na gidiyoruz. Akşam yemeği ve geceyi burada geçiriyoruz.
4.Gün: Kahvaltı sonrası çam ormanları ile denizin birleştiği, yeşil ile mavinin ahengine turkuaz eşlik etmesine tekrar tanık olacağınız, Samanlık Koyu'na gidiyoruz. Yüzme molasının ardından öğlene doğru Fethiye Limanı'na giriş yapıyoruz. Dilerseniz Fethiye'yi gezme imkânı bulabilirsiniz. Geceyi Fethiye Limanında geçiriyoruz.
5.Gün: Son kahvaltımızı aldıktan sonra, hafızalarımızdaki onlarca güzel hatıra ve kurduğumuz dostluklar eşliğinde vedalaşarak, sizleri düzenlediğimiz başka bir Mavi Yolculuk Turumuzda aramızda görmek ümidi ile bu eşsiz Marmaris - Fethiye Mavi Turumuzu sonlandırıyoruz.